Feenstra Sloopwerken B.V. uit Franeker investeert in nieuwe Develon DX10Z-7

Gepubliceerd op: 11 oktober 2024

Feenstra Sloopwerken B.V. uit Franeker heeft onlangs haar materieel versterkt met de aanschaf van een Develon DX10Z-7, een compacte en uiterst wendbare minigraver die ideaal is voor precisiewerk. De DX10Z-7 staat bekend om zijn zero-tail swing ontwerp, waardoor hij gemakkelijk manoeuvreert in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plekken, zoals stedelijke bouwprojecten of kleine binnenplaatsen.

Deze machine, met een krachtige motor en geavanceerde hydrauliek, biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook bedieningsgemak en veiligheid voor de machinist. Dankzij de compacte afmetingen kan de DX10Z-7 probleemloos ingezet worden voor kleinere sloopklussen, zonder in te boeten op kracht of duurzaamheid. Bovendien is hij voorzien van een verstelbaar onderstel, wat zorgt voor extra stabiliteit en flexibiliteit op uiteenlopende terreinen.

Met de komst van deze nieuwe minigraver kan Feenstra Sloopwerken haar sloop/graafwerkzaamheden nog efficiënter en nauwkeuriger uitvoeren, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit. De Develon DX10Z-7 is een waardevolle aanvulling voor het bedrijf en zal een sleutelrol spelen in toekomstige sloopprojecten in de regio Friesland.