Nieuwe Develon DX85R-7 Midi-Graafmachine afgeleverd aan Boogaard GWW in IJsselmuiden

Gepubliceerd op: 17 juli 2024

Boogaard GWW, een toonaangevend grond-, weg- en waterbouwbedrijf in IJsselmuiden, heeft recentelijk de nieuwste aanwinst in hun machinepark in gebruik genomen: de Develon DX85R-7 midi-graafmachine. De machine, speciaal geleverd in de kenmerkende bedrijfskleuren van Boogaard GWW, belooft een waardevolle toevoeging te zijn voor hun veelzijdige projecten.

De DX85R-7 in detail

De Develon DX85R-7 is een midi-graafmachine die uitblinkt in zowel kracht als efficiëntie. Met een eigen gewicht van ongeveer 9000 kg biedt deze machine een uitstekende balans tussen mobiliteit en stabiliteit. Aangedreven door een 65Pk Develon D24 dieselmotor, voldoet de DX85R-7 aan de strenge Tier/Stage V emissienormen, wat zorgt voor een milieuvriendelijke werking zonder concessies te doen aan de prestaties.

Standaarduitrusting

De basisuitvoering van de DX85R-7 omvat een hydraulisch verstelbare giek van 189-188 cm. De graafmachine rijdt op 45 cm rubbertracks en heeft een totale breedte van 230 cm, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan terreinen. Tot de standaarduitrusting behoren ook een hamer- en rotatiefunctie, proportionele bediening, een 5.7" LCD-scherm, zwaailamp, radio en airconditioning, die bijdragen aan zowel de operationele efficiëntie als het comfort van de bestuurder.

Optionele extra's

Naast de uitgebreide standaard uitrusting is de machine ook voorzien van enkele optionele extra's. Boogaard GWW heeft gekozen voor een hydraulisch draaikantelstuk EC209 met snelwissel CW10 en graafbak. Daarnaast is de graafmachine uitgerust met de volgende opties:

- Afneembare treeplank inclusief klompensteun

- Achteruitrijcamera met LED-werklamp

- Hamer- en rotatiefunctie

- LED-bar op de cabine inclusief vier toplichten

- Sierbalk op ballast met acht rode sierlampen en drie werklampen

- LED-lamp aan de binnenkant van de lepelsteel

- Getinte cabineramen

- Volledig in bedrijfskleuren gespoten machine

Over Boogaard GWW

Boogaard GWW staat bekend om hun uitgebreide expertise in grond-, weg- en waterbouwprojecten. De toevoeging van de Develon DX85R-7 versterkt hun vermogen om complexe projecten efficiënt en effectief uit te voeren. Met de nieuwe machine in hun arsenaal blijft Boogaard GWW vooroplopen in innovatie en kwaliteit binnen de sector.